Paragliding Slovenia • View topic - Brauniger Competino+

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Brauniger Competino+

PostPosted: Mon Aug 05, 2013 12:26
by luiz
Letos je bil trend na DP, da so se za tekmo uporabljali večji celindri kot 400m, kjer prido precej do izraza, če zna instrument optimizirati pot med celindri, sicer instrument kaže smer proti centru celindra,kar je v primeru večjih celindrov, izguba časa in višine po nepotrebnem.
Pri Braunigerju so za competino+ izdali verzijo firmware 3.08i ,ki podpira OPTIMIZACIJO COMP.ROUTE, na žalost je ta verzija pri Braunigerju še vedno kot testna verzija, zato se sami odločite ali jo boste že uporabljali ali boste uporabljali zaenkrat še uradno potrjeno verzijo.
Skartka z verzijo 3.08i ali z novejšo verzijo imaste podprto optimizacijo comp. route, kar vam lahko precej olajša letenje med celindri. Sicer zadnja testna verzija je 3.10a tako, da to je verzija ki jo lahko uporabite.
Več o optimizaciji comp. route najdete na tej povezavi(glej pod instrument compeo+/downloads/PDF-optimized route and finish line up from 3.33).
http://www.brauniger.com/en/products/fl ... loads.html
V kolikor imate kakršna koli vprašanja v zvezi z instrumenti, sem na voljo na mail-u: brauniger@siol.net ali gsm:051674480.

lp Luiz

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...