Pozdravljeni,
Brauniger IQbasic, Competino+, Compeo+ so generacija inštrumentov, ki so že okoli 8 let na trgu. S prihodom OS-a WINDOWS8.1 je nastal problem, ker na trgu ni driverjev da bi PC zaznal inštrument preko serijske povezave( USB-RS232 je vgrajen v inštrumentih). Na žalost je potrebno omenjeni modul menjati, če želimo, da se bo inštrument "pogovarjal" s osebnim računalnikom.
Skratka pri BRAUNIGERJU in FLYTEC-u so se odločili, da bodo vsem kupcem kateri še imajo veljavno garancijo zamenjali omenjeni konvertor(vgrajen v inštrumentu) brezplačno. Za inštrumente katerim je garancijska doba že potekla, pa računajo 40evrov. V kolikor niste sigurni ali je vaš inštrument še pod garancijo, mi lahko pošljete serijsko številko inštrumenta in bom preveril veljavnost garancije.
Inštrument lahko pošljete sami na Brauniger, se pa razume da stroški pošiljanja ostanejo kot breme pošiljatelja. Torej strošek pošiljanja je vaš strošek.
Inštrument lahko pošljete tudi meni ker bom okoli 20.10. 2014 poslal nekaj inštrumentov na "popravilo".
V kolikor imate morebitna vprašanja mi prosim pišite na brauniger(afna)siol.net
lep pozdrav, Alojz
051674480