Paragliding Slovenia • View topic - Re: HUU HUU paragliding

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Re: HUU HUU paragliding

Prodajalci, trgovine in ostali lahko tukaj ponudite svojo opremo.

Moderators: pgtoni, Iv@nl

HUU HUU LETEČA NOVICA # 12

Postby klemensovan » Sat Dec 26, 2015 21:31

Image

Novosti Advance / Huu Huu tečaji / vabilo na izlet / nova zgodba

Advance novosti v letu 2016: PI 2, Alpha 6, Epsilon 8, Easiness 2
Po uspešni sezoni 2015, v kateri sta bila najbolje prodajana Advance izdelka jadralno padalo Iota in lahki ležeči letalni sedež Lightness 2, je z novembrom mogoče naročiti njihovo novo jadralno padalo Alpha 6, EN A varnostnega razreda. Namenjeno je začetnikom in občasnim pilotom. Več o Alphi 6.

Pred kratkim je Advance predstavil novo vsestransko uporabno lahko padalo PI 2. Namenjeno je širokemu razponu uporabnikov (v odvisnosti od velikosti padala in vzletne teže) od začetnikov do izkušenih pilotov, ki bodo lahko z njim termično jadrali, ga uporabljali za hike & fly letenje ali kot mini wing za adrenalinske spuste v dolino. Več o PI 2.

Za prve mesece prihajajočega leta 2016 pa Advance napoveduje še dve novosti: jadralno padalo Epsilon 8 (sredina EN B) in lahki sedež Easiness 2 (hike and fly). Prve informacije o novostih so vam na voljo med Huu Huu novicami, za vse dodatne podrobnejše informacije pa nas lahko kontaktirate.

Tečaji jadralnega padalstva 2016
Pravkar smo zaključili z našim zadnjim letošnjim osnovnim tečajem jadralnega padalstva. Zaradi neugodnih vremenskih razmer v prvi polovici letošnje jeseni in posledično zamaknitvijo ostalih tečajev na kasnejše termine smo se odločili, da tečaj obvladovanja padal na tleh preložimo na spomladanski termin. Prijave nanj, kot na vse ostale začetne, nadaljevalne in varnostne tečaje jadralnega padalstva so že mogoče.

Izlet v Andaluzijo
Tudi v prihajajočem letu 2016 vas vabimo, da se nam pridružite na naših enodnevnih, vikend in več-dnevnih izletih. Kot prvega v začetku marca, načrtujemo več-dnevni jadralno padalski izlet v Andaluzijo. Podrobnosti o izletu in ostali ponudbi naših izletov najdete tukaj.

Nova zgodba
Jasna je zamejska Slovenka, ki je že od nekdaj strmela v pobočje Socerba, opazovala jadralne padalce in si želela leteti. Sanje si je uresničila in tu je njena zgodba.

Spoznajte najsodobnejšo opremo, pridobite nova znanja in doživite nove dogodivščine.
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

HUU HUU LETEČA NOVICA # 13

Postby klemensovan » Thu Mar 17, 2016 13:11

Image

Novi Epsilon 8 in ostale novosti / tečaji 2016 / vabilo na izlet

Novi Epsilon 8, Pi 2 in Easiness 2
Novi Epsilon 8, srednjega EN B varnostnega razreda, je narejen na osnovi rešitev, ki so jih uporabili pri Omegi X-Alps. Po zahtevnosti se umešča med Alpho 6 (EN A) in Ioto (EN B+). Je 3-linijsko padalo sodobnih konstrukcijskih rešitev. Zaradi uporabe najnovejših materialov v različnih kombinacijah, je lahko a vseeno robustno. V prednjem robu krila ima vgrajeno Air scoop ("shark nose") tehnologijo, v notranjosti pa nov sistem diagonalnih podpor, zato je kupola precej lažja. Reducirano število nosilnih vrvic zagotavlja zmanjšanje zračnega upora in večje performance. Stopnja pasivne varnosti je visoka, "handling" pa je natančen in direkten. Novi Epsilon 8 je zaradi vsega naštetega stabilno, pilotu prijazno padalo, ki zagotavlja veliko varnosti in performanse. Njegove lastnosti boš lahko kmalu stestiral/a na prihajajočemu testivalu Advance. Več info o Epsilonu 8.

Advance v novostih 2016 predstavlja lahko in vsestransko uporabno certificirano padalo PI 2, ki je po novem namenjeno široki ciljni skupini - vse od začetnikov, do zelo izkušenih pilotov. Uporabljate ga lahko za normalno letenje v termiki, kot miniwing ali za hike & fly podvige. Na voljo je v velikostih 16, 19, 23, 27. Več info o PI-2. Kot drugo hike & fly zanimivost, ki vam zaradi nižje teže znižuje srčni utrip, pa predstavljajo novi lahek, obrnljivi sedež Easiness 2. Zanj je značilno povečano udobje in povečana modularnost/funkcionalnost (npr. odstranljiv airbag ... ). Več info o Easinessu 2.

Začetni in nadaljevalni tečaji jadralnega padalstva 2016 ter Huu Huu TOPT
Tudi to pomlad - že ta mesec - začenjamo s spoznavnimi ter začetnimi in nadaljevalnimi tečaji jadralnega padalstva. Razpisane datume tečajev si lahko ogledaš tukaj ali v pdf-ju. Prijave na začetne (pet terminov) in nadaljevalne (dva termina) tečaje jadralnega padalstva ter tečaj obvladovanja padala na tleh (TOPT), že sprejemamo.

Varnostni tečaji SIV (Lago di Idro 2016)
Tako kot vsako leto gremo tudi v 2016, na tečaje izrednih postopkov na Lago di Idro, izpopolnjevat znanje obvladovanja padala v kritičnih situacijah. Prvič že od 19. 5. do 22. 5. 2016 (4-dnevni tečaj). Letos organiziramo dva 4-dnevna in dva 6-dnevna tečaja. Opis in datume razpisanih tečajev, skupaj z rezervnimi datumi, najdeš na podstraneh tečajev v koledarju vseh aktivnosti ali v pdf-ju. Prijave so že možne.

Sezona izletov se je začela
Spoznaj nove kraje in razširi dimenzije. Vabimo te, da se nam to pomlad pridružiš na enem od naših enodnevnih ali vikend izletov v Bassano, Bischling ali Greifenburg. Podrobnosti in ostalo ponudbo izletov si lahko ogledaš tukaj. Za aktualne enodnevne izlete te o napovedani izvedbi (lokacija prilagojena vremenski napovedi) obvestimo 3 dni prej preko PG foruma in Fb.

Napovedujemo testival Advance 2016
Prvi od dveh, se napoveduje tudi to pomlad že čez dober mesec od 23. 4. - 24. 4. 2016. Na njem boš lahko med ostalimi izdelki Advance stestiral/a tudi najnovejšega Epsilona 8. Natančen seznam opreme ter velikosti, bodo objavljene takoj ko bodo znane preko Huu Huu novic, na PG forumu in Fb-u.

Spoznaj najsodobnejšo opremo, pridobi nova znanja in doživi nekaj novega.
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

HUU HUU - Tečaj obvladovanja padal na tleh

Postby klemensovan » Thu Mar 31, 2016 16:59

Image

Če imate težave z obvladovanjem padala v fazi vzletanja in letenja, želite obnoviti ali nadgraditi predhodno pridobljeno znanje, ali na najvarnejši način spoznati svoje novo jadralno padalo in tako povečati varnost pri letenju, vas vabimo, da se nam pridružite na 3-dnevnem tečaju obvladovanja padal na tleh.

Preberite si o programu tečaja, načinu dela, ciljih, ki jih želimo doseči, pogojih za udeležbo in vseh ostalih podrobnostih. S tečajem predvidoma pričnemo v sredo 6.4.2016 ob 16.00. Nanj se lahko prijavite do torka 5.4.2016.
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

HUU HUU LETEČA NOVICA # 14

Postby klemensovan » Thu May 12, 2016 9:07

Image

Tečaj izrednih postopkov na Lagu di Idro, pomlad 2016.

O tečaju na splošno
Tudi letos organiziramo tečaje izrednih situacij (SIV) na Lagu di Idro, kjer lahko pridobiš novo ali nadgradiš obstoječe znanje. Tečaji na Idru predstavljajo dva do tri (preko radijske postaje aktivno vodene) polete na dan, lepo vzletišče in velik pristanek, 600 do 800 metrov efektivne višine za izvajanje manevrov, postopno in sistematično napredovanje ter učenje s predavanji in video analizami, delo na simulatorju, (na jezeru) certificiranega reševalca v varnostnem čolnu na motorni pogon in lokacijo, ki omogoča sprostitev ter enostavno logistiko.

Tečaj je namenjen vsem licenciranim pilotom jadralnih padal, predznanje s področja izrednih postopkov pa za udeležbo ni potrebno. Kako smo se imeli lansko leto, si preberi v zgodbi in komentarju.

Datumi tečajev in razpoložljivost mest za udeležbo
V drugi polovici meseca maja organiziramo prvi, pomladanski del tečajev. 4-dnevni, ki je načrtovan v naslednjem tednu je že polno zaseden, zato pa je za drugi letošnji termin (6-dnevni tečaj; od 24. 5. 2016 do 29. 5. 2016), še nekaj prostih mest. Prijave nanj so še mogoče. O razlikah med krajšim in daljšim tečajem, o načinu dela, o manevrih ki jih izvajate ter ostalih podrobnostih tečaja, si lahko več prebereš tukaj.

Prijave in informacije
Prijave na 6-dnevni tečaj zbiramo vse do četrtka, 19. 5. 2016. Prek iste povezave pa se že lahko prijaviš tudi na oba jesenska termina. Če želiš v zvezi z razpisanimi tečaji izvedeti še kakšno podrobnost, nas kontaktiraj.

Za sproščen občutek pri letenju si vabljen/a po novo znanje, na tečaj izrednih postopkov.
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

IZLET NA SUPER TESTIVAL V KÖSSEN

Postby klemensovan » Fri May 27, 2016 15:41

Image

8. Super Paragliding Testival 2016
V avstrijskem Kössnu te dni (od 26.5 do 29.5.2016) poteka eden največjih testivalov jadralno padalske opreme v Evropi. Na njem so vam za testiranje na voljo proizvodi več kot 30-tih proizvajalcev. Advance je prisoten z vsemi svojimi proizvodi vključno z novostmi letošnje pomladi, in sicer z jadralnim padalom Epsilon 8 (nizka EN B) in vsestransko uporabnim lahkim padalom PI 2.

Ker se na testival odpravlja tudi Huu Huu paragliding, vas vabimo, da se nam pridružite na enodnevnem nedeljskem izletu.

Podrobnosti o izletu:
Odhod: v nedeljo (29.5.2016) ob 4.30 iz Ljubljane
Pobiranje: Šenčur, Lesce
Povratek: v večernih urah
Število udeležencev: 5 – 8
Prijave: zbiramo jih do sobote (28.5.2016) zvečer
Cena izleta: 35€/osebo

Dodatne informacije o izletu in prijave:
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

Varnostno obvestilo za vse pilote JP

Postby klemensovan » Mon Jun 20, 2016 10:20

Image

Na Huu Huu spletni strani si med novicami preberite o DHV varnostnem obvestilu, kjer opozarjajo na veliko nevarnost pri uporabi sedežev, na katere so nameščene prsne spone proizvajalca Charly.
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

TESTIVAL ADVANCE

Postby klemensovan » Thu Aug 04, 2016 0:49

Image

Tudi letos vas vabimo na testival opreme ADVANCE, ki bo potekal v sklopu tradicionalnega srečanja jadralnih padalcev - PARALISCA na Lisci nad Sevnico.

Za testni let vam bodo na voljo jadralna padala:
IOTA / EN B / velikosti: 23, 26, 28
EPSILON 8 / EN B / velikosti: 23, 25, 27
PI 2 (EN B in C) velikost 19

in letalni sedeži:
EASINESS 2 (Hike & Fly) / velikost M
STRAPLESS (Ultra lahki sedež)
PROGRESS 2 (Obrnljjiv sedež) / velikost M
AXESS 3 Air (Sedeč sedež) / velikost L
LIGHTNESS 2 (Ležeč sedež) / velikost L

Da bo odločitev kaj testirati lažja, se seznanite s podrobnostmi proizvodov Advance. Na njihovi spletni strani pa si lahko preberete novice o vrhunskih rezultatih s tekmovanj in podvigih v preletih.

Vabljeni
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

HUU HUU LETEČA NOVICA # 15

Postby klemensovan » Mon Oct 03, 2016 9:44

Image

Jesenski tečaji jadralnega padalstva / Novosti Advance

Jesenski tečaji jadralnega padalstva
Vabimo vas, da se nam pridružite na jesenskem tečaju obvladovanja padal na tleh. Namenjen je vsem, ki želite nadgraditi ali obnoviti tehnike hrbtnega vzletanja, priprave na vzlet v močnih vetrovnih pogojih, obvladovanja padala na tleh, pristajanja in porušitve krila v močnih vetrovnih pogojih,… Vse podrobnosti o tečaju so vam na voljo na naši spletni strani, kjer zbiramo prijave.

Hkrati vabimo k vpisu na začetne in nadaljevalne tečaje jadralnega padalstva.

Novosti Advance
Advance za letošnjo jesen pripravlja dve novosti. Novi sedež Success 4, ki z dodatnim hrbtnim protektorjem in bočnim protektorjem nemškega proizvajalca Sat-Tec nudi dodatno zaščito pilotu. Sedež je kot njegov predhodnik eleganten, udoben, preprost za usedanje in vstajanje, omogoča preprost izmet rezerve. Dobavljiv bo v treh velikostih in dveh novih barvnih kombinacijah. Prednaročila že sprejemamo.

Tandem jadralno padalo Bibeta 6, katerega razvoj je tudi že zaključen in čaka na certificiranje. Je plod sodelovanja s profesionalnimi tandem piloti iz Interlakna, ki so pomagali pri njegovem razvoju, ga testirali in tako pripomogli k izboljšanju vzletnih, pristajalnih in karakteristik vodenja. Trilinijsko padalo, več kot kilogram lažje od njegovega predhodnika, bo predvidoma od sredine novembra na voljo v dveh velikostih.

v začetku leta 2017 bosta novo Bibeto 6 dopolnila še tandemski sedež Bipro 3 in lahko inovativno reševalno padalo Companion SQR tandem.
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

TESTIVAL ADVANCE NA GOZDU

Postby klemensovan » Thu Apr 20, 2017 8:22

Image

Sigma 10, Bibeta 6, Success 4, Bipro 3,…

Zgoraj je naštetih le par najnovejših proizvodov podjetja Advance, ki jih bo mogoče preizkusiti na testivalu, ki bo potekal ta konec tedna (22.4.2017 in 23.4.2017) na Gozdu.

Za testiranje vam bodo na voljo sledeča jadralna padala:
Alpha 6 / EN A / velikosti: 24, 26, 28
Epsilon 8 / EN B / velikosti: 23, 25, 27, 29
Iota / EN B / velikost: 28
Sigma 10 / EN C / velikosti: 25, 27, 29
PI 2 / EN A do C / velikosti: 19, 23, 27
Bibeta 6 / tandem / velikost: 41

In letalni sedeži:
Axess 3 Air (sedeč sedež) / velikost L
Success 4 (sedeč sedež) / velikosti: M, L
Progress 2 (obrnljiv sedež) / velikost M
Easiness 2 (Hike & Fly) / velikosti: M, L
Lightness 2 (zaprt ležeči sedež) / velikosti: M, L
Strapless (Hike & Fly) / velikost M
Bipro 3 (tandemski sedež) / velikost M

Vse potrebne informacije o proizvodih Advance najdete na Huu Huu spletni strani. S testivalom pričnemo ob 11.00 uri, o morebitnih spremembah boste obveščeni na tem forumu.

Vabljeni
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

Re: HUU HUU paragliding

Postby klemensovan » Sat Apr 22, 2017 21:41

Sporočamo, da jutri v nedeljo 23.4.2017 testival Advance odpade.

LP Klemen Sovan
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

Re: HUU HUU paragliding

Postby Thomy » Mon Apr 24, 2017 10:06

Rad bi delil mojih par vtisov po tej slabi urici, ki sem preživel pod novo Sigmo.
Ko sem se prvič zazrl v kupolo sem si takoj mislil »zelo lepo padalo«. Malo lepo razporejenih vrvic daje res občutek, da konstrukcija »štima«.
Sprva se mi je na videz zdelo, da bi lahko padalo imelo nekoliko več pritiska v sebi in tudi na handling sem se moral navaditi. Komande so progresivne in natančne; ne potrebujejo daljših potegov in tudi v vrtenju je kontriranje z zunanjo komando le minimalno.
Iz razredčenih štrikov dobiš zelo neposredno feedback v sedež. V šibkih dviganjih, katere sem molzel v oblačnem zgodnjem popoldnevu, je to zelo koristno... nisem pa prepričan, kako bi se počutil po daljšem letenju v močni termiki.
Gas lepo deluje. Mehak in efektiven. Ko se škripca srečata pridobiš dobrih 15 oziroma slabih 20 km/h v primerjavi s trim hitrostjo.
Kratek report za kratek let; pa vendar. Padalo je zelo všečno. Živahno, a ti daje občutek, da se ga da lepo kontrolirati.
Hvala Klemen za zelo zabavno izkušnjo!
Tom Pavlič
DJP Kovk Ajdovščina
User avatar
Thomy
jastreb
 
Posts: 330
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:14
Location: Koper, Slovenia
Karma: 0

HUU HUU LETEČA NOVICA # 17

Postby klemensovan » Tue May 09, 2017 0:03

Image

HUU HUU VARNOSTNI TEČAJI / O TESTIVALU ADVANCE / NOVA ZGODBA

Tečaji izrednih postopkov v Idru - tečaji s tradicijo
Tudi letos že enajsto leto zapored organiziramo tečaje izrednih postopkov. Do danes se je na 27-tih tečajih izobraževalo že več kot 140 pilotov. Veliko jih je tečaj obiskalo večkrat, saj so spoznali, da je znanje pridobljeno na tovrstnih tečajih potrebno obnavljati in nadgrajevati. Skozi vsa ta leta smo tečaje posodabljali in izboljševali s ciljem ponuditi pilotom visoko strokovno, logistično dovršeno in varno storitev, ki jim omogoča očiten napredek pri teoretičnem in praktičnem poznavanju tehnike letenja in reševanja izrednih situacij. Tu je povzetek bistvenih lastnosti naših tečajev:
• možnost izbire med osnovnim, nadaljevalnim tečajem in tečajem acro osnov (vsi tečaji so 5-dnevni)
• majhne skupine, individualen pristop, načrtno in postopno učenje
• predavanje, video analize, vadba na simulatorju letenja
• optimalnih 600 do 800m efektivne višine namenjene izvajanju manevrov
• veliko število letov in ponovitev manevrov
• vodenje tečajnikov s pomočjo radijske postaje med izvajanjem, reševanje s čolnom na bencinski motor
• enostavna logistika, vrhunski pogoji za kvalitetno izpeljavo tečajev
• vključen tečaj obvladovanja padal na tleh
Podrobnosti o Huu Huu tečajih izrednih postopkov najdete na naši spletni strani, kjer se nanje lahko tudi prijavite. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

O testivalu in proizvodih Advance
Med Huu Huu novicami si preberite o testivalu Advance, ki je bil izpeljan 23. aprila v Seničnem, in se spoznajte s proizvodi, ki so bili na voljo za testiranje.

Nova vroča zgodba
Med zgodbami pa vas čaka malo drugačen pogled na letenje Roka Veglja – Wose.

Vabljeni na tečaje izrednih postopkov. Vpis je mogoč na vse termine razen na prvega, ki je že polno zaseden.
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

Re: TESTIVAL ADVANCE

Postby klemensovan » Tue Apr 10, 2018 0:36

Image

Za konec tega tedna (14. ali 15.4.2018) načrtujemo izvedbo testivala Advance. Za testiranje vam bodo na voljo skoraj vsi njihovi proizvodi:

Jadralna padala:
Alpha 6 / EN A / 24, 26
Epsilon 8 / EN B / 25, 27
Iota 2 / EN B / 23, 25, 27, 29
Sigma 10 / EN C / 21, 23, 25, 27
PI 2 / EN A do C/ 19 & 23
PiBi / Light tandem 37
Omega XAlps / EN D / 23, 24
BiBeta 6 / tandem / 41

Letalni sedeži:
Axess 3 Air / sedeč sedež / L
Success 4 / sedeč sedež / S, M, L
Progress 3 / obrnljiv sedež / S, M, L
Easiness 2 / Hike & Fly / M, L
Strapless / ultra lahki sedež
BiPro 3 / tandemski sedež / M

Za predpripravo si preberite par mnenj uporabnikov proizvodov Advance:
- mnenje Jake Brinovška o sedežu Progress 3
- kaj menijo na Flybubble o Ioti 2
- testno poročilo o letenju s Sigmo 10 Davida Southerna

Vse podrobnosti o zgoraj naštetih proizvodih najdete na naši spletni strani. O točni lokaciji in dnevu testivala vas bomo predhodno obvestili na EOL-ovi tabli, PG forumu in FB-ju.

Vabljeni
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0

Re: TESTIVAL ADVANCE

Postby klemensovan » Thu Apr 12, 2018 20:51

Sporočamo, da bo testival v soboto 14.4.2018 v Seničnem (vzletišča Gozd) s pričetkom ob 11.00 uri.
HUU HUU paragliding
http://www.huuhuu.si/
Klemen Sovan
Tel.: 031 848 267
E-mail: klemen.sovan@huuhuu.si
klemensovan
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon Mar 13, 2006 14:58
Karma: 0


Return to Komercialne objave

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...