prti wrote:Pred kratkim sem si nabavu Wani Lighta. Zadovoljen!
V nahrbtnik lahko spravm padalo (Tequila 4 L), rezervo, majco, pulover, bundo, vario in rokavice. Čelado pripnem na zunanjo stran. Dodatne drobnarije se lahko pospravjo v stranske žepke. Hrbtišče in naramnice so kvalitetne in udobne, tudi za daljšo hojo.
Glede na težo je sedež v zraku presenetljivo udoben - vsaj toliko kot moj star Kookaburra klasičen odprt sedež. Najdlje sem bil z njim v zraku 3 ure, brez problema.
Vrhunski sedež za pilote, ki radi hodjo po hribih in imajo večja padala (katera ne grejo v večino reverzibilnih sedežov).
LP!
UPDATE, WV WanyLight 1 XL:Uporabljam ga že več kot pet let, v tem času z njim naredil več kot 600 letov. Koliko ur, nimam pojma. povprečen let ocenjujem na 30min. Cca 66% uporabljeno za H&F, ostalo s transportom do starta. Uporabljeno v kombinaciji z jadralnim padalom, miniwingom in pri tandemu za potnika. Peš in s smučkami.
Enkrat sem moral menjati notranjo zadrgo (tisto s katero pospraviš letalni del sedeža med hojo/zapreš predal za robo med letenjem), ker je narejena precej na tesno. Po menjavi sem pogruntal, da je itak ni treba zapirati med hojo(če nimaš ravno OKM

), ruzak se posravi enako. Tako da ni nobene skrbi da bi jo bilo treba še kdaj menjati.
Zunanji del nahrbtnika dobiva vedno več lukenj, ki jih sproti popravljam z nalepkami. Ob enaki uporabi v prihodnosti predvidevam, da bo zdržal še kakšno leto, potem bo potrebna menjava ali šivanje. Sem pa notri basal večinoma veliko padalo s 30 m2 iz nelahkih materialov + nelahko rezervo, tako da je bil z ostalo opremo vedno močno nabasan, čelado sem ponavadi zapel izven nahrbtnika. Zdaj ko bolj šparam nahrbtnik in padalo, v njem nosim tamalo padalo z 20 m2 in je prostora čez glavo za vse.
Notranji, letalni del sedeža je nepoškodovan, občutek pri letenju enak kot pri prvem letu. Na airbag sem nekajkrat priletel malo močneje in cca 10 pristankov pristal na rit. Še vedno se napihne takoj po štartu, malo je popraskan in deluje kot mora. Za letenje se ga bo dalo uporabljat še dolgo časa.
Najdaljši let slabe 3 ure, glede udobja brez pripomb.
Vglavnom, super zadovoljen, vrhunski kompromis med težo, udobjem in varnostjo

Brez vprašanja moj najboljši nakup padalske opreme do danes.