Paragliding Slovenia • View topic - IKAR

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 2

IKAR

PostPosted: Tue Jul 04, 2017 20:47
by škrat
Spoštovani kolegi in kolegice,

Rok za oddajo člankov, poročil, obvestil, vabil in vseh ostalih stvari, ki bi jih radi objavili v avgustovskem Ikarju, je ponedeljek, 17. julij (čez malo manj kot 14 dni).

Pošljite vse kar imate. Lahko tudi samo sliko, če se vam zdi, da je dobra! Pošljite na: mitjajancic@gmail.com

Lp, MJ

Re: IKAR

PostPosted: Mon Jul 10, 2017 11:03
by škrat
Še en teden časa, da oddate svoje prispevke!

Lp, MJ

Re: IKAR

PostPosted: Tue Nov 07, 2017 8:55
by škrat
Naslednja številka izide predvidoma decembra. Zopet vas pozivam k oddaji vseh prispevkov naslednjih 14 dneh.

Lp,
MJ

Re: IKAR

PostPosted: Wed Nov 08, 2017 17:10
by SkyHigh
A novi ikar pa ni objavlen na sffa.org za tiste, ki jih posta ne najde?

Re: IKAR

PostPosted: Wed Nov 08, 2017 20:46
by škrat
Če te pošta ne najde, moraš to sporočiti Srečkotu.

Kar se tiče objave na sffa.org: šele konec leta, kolikor je meni znano.

Lp, MJ

Re: IKAR

PostPosted: Thu Feb 08, 2018 23:32
by SrečkoJ
Naslednja številka Ikarja izide v marcu. Naprošamo vas, da prispevke pošljete do 20.2.2018 na mail:
srecko.jost(afna)guest.arnes.si

LP

Re: IKAR

PostPosted: Mon May 07, 2018 11:12
by SrečkoJ
V tem tednu se še zbirajo prispevki za naslednjo številko našega glasila Ikar. Korajžno pripravite kaj zanimivega in pošljite na mail: srecko.jost(afna)guest.arnes.si

LP

Re: IKAR

PostPosted: Sun Jul 29, 2018 11:00
by SrečkoJ
Pozdravljeni,

naslednja številka Ikarja izide v prvih dneh septembra. Zaradi potrebnega pravočasnega oblikovanja in priprave za tisk vas naprošam, da prispevke pošljete najkasneje do 10.8.2018 na mail:
srecko.jost(afna)guest.arnes.si

Lep pozdrav
Srečko

Re: IKAR

PostPosted: Tue Sep 11, 2018 19:46
by SrečkoJ
Pri križanki v novem Ikarju se je pri oblikovanju vmešal "tiskarski škrat" z namenom, da malo oteži reševanje. Da vam bo lažje, vam izdamo skrivnost, da ga premagate. V vodoravni vrstici, nad geslom, sta zadnji dve polji: "Jože Reven" in "Ista vokala". Evo, zdaj pa bo šlo :-)

Re: IKAR

PostPosted: Sun Nov 04, 2018 22:20
by SrečkoJ
V tem tednu (do 10.11.2019) se še zbirajo prispevki (strokovni prevodi, potopisi, rezultati tekmovanj, opisi vzletišč, zanimivosti, slike, ....) za naslednjo številko našega glasila Ikar. Čimprej pošljite na mail: srecko.jost(afna)guest.arnes.si

Lep pozdrav
Srečko

Re: IKAR

PostPosted: Sun Feb 10, 2019 17:34
by SrečkoJ
Za bližajočo številko Ikarja iščem še sliko za naslovnico, ki je primerna zimskemu času. Motiv-prosto letenje. Pokončen format, solidna kvaliteta (resolucija) slike. Dogajanje na sliki naj bo bolj v srednjem in spodnjem delu, zgoraj pride namreč naslov revije.

Srečko
srecko.jost(afna)guest.arnes.si

Re: IKAR

PostPosted: Sun Apr 28, 2019 14:10
by SrečkoJ
Zopet je čas, da zberemo prispevke za našo revijo Ikar. V teh slabše letalnih dnevih se najde tudi čas za oblikovanje kakšnega sestavka, ki ga bodo ostali letalci z veseljem prebrali. Pošljite prispevke, slike,... , čimprej, najkasneje do 15. maja na:
srecko.jost(afna)guest.arnes.si

Re: IKAR

PostPosted: Fri Jun 21, 2019 7:10
by SrečkoJ
Ikar-junij19 je bil v tiskarno oddan že ob koncu prejšnjega tedna. Natiskan in poslan na pošto v distribucijo je bil sredi tega tedna, vendar je pošta poslala celo paleto nazaj v tiskarno, ker ni bilo gor nalepke "Poštnina plačana na pošti....." To do sedaj niso zahtevali. Tako bo po tem dodatnem opravilu revija šla na naslove danes in jo pričakujte v nabiralnikih v ponedeljek ali torek.

LP

Re: IKAR

PostPosted: Thu Aug 08, 2019 16:04
by SrečkoJ
Septemberska številka Ikarja se bliža. Za čimveč zanimivega branja pošljite strokovne prispevke, prevode, potopise, slike,.... Animirajte tudi člane vaših društev, sigurno se najde še kaj dobrih piscev in prevajalcev.

LP

Re: IKAR

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 21:38
by SrečkoJ
Pozdravljeni,

oktobrska številka Ikarja je že razveselila bralce, člane naše zveze. Zahvala vsem, ki ste prispevali članke za to številko, kakor tudi za prejšnje.
Do naslednjega Ikarja, zadnjega v letu 2019, je ostalo zelo malo časa. Prispevke se zbira najkasneje do sredine novembra, da se lahko nato naredi urejanje in postavitev do konca novembra in gre revija v tisk v začetku decembra.

Naprošam vas, da morebitne prispevke pošljete čimprej, hkrati pa tudi, da k pošiljanju člankov in slik spodbudite tudi ostale proste letalce v vašem okolju.

Lep pozdrav
Srečko

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...