Paragliding Slovenia • View topic - Mladinska reprezentanca

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Mladinska reprezentanca

Splošna debata o prostem letenju v Sloveniji.

Moderators: igorer, pgtoni, Iv@nl

Mladinska reprezentanca

Postby škrat » Tue Apr 24, 2018 18:01

Letalska Zveza Slovenije (LZS) se dobro zaveda pomembnosti dobrega podmladka. Slovenski piloti se že leta zapored uvrščamo v sam vrh svetovne elite, a čas je, da svoje znanje delimo še z drugimi in jih na svojih ramenih popeljemo do vrhunskosti.

V ta namen, se bo letos pod okriljem LZS premierno oblikovala mladinska reprezentanca. Več informacij vam je na voljo na TUKAJ.

Poglejte si tudi objavo na Facebook strani.

Vse potencialne kandidate naprošamo, da svojo prijavo oddajo na http://tinyurl.com/ycdx8dlw, vse bralce pa, da objavo širijo med svoje prijatelje in klube.
škrat
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon May 26, 2008 9:17
Location: Laško
Karma: 2

Re: Mladinska reprezentanca

Postby škrat » Fri May 04, 2018 18:09

Prijavilo se vas je že več kot 30, kar je veliko presenečenje predvsem pa vliva upanje, da prihodnost tekmovalnega duha o(b)staja. Če se še nisi prijavil / prijavila, imaš še 10 dni časa. :)

Hkrati vas obveščamo, da bo zbor prijavljenih mladincev in mladink v soboto, 19. maja v Tolminu, kjer bo istočasno potekalo AlpenCup Tekmovanje. Na kupu bo zbrana vsa elita slovenskih, italijanskih, avstrijskih in nemških preletašev. O podrobnostih, vas bo obvestil vaš vodja, Misty Dule. (V primeru slabega vremena, srečanje prestavimo)
škrat
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon May 26, 2008 9:17
Location: Laško
Karma: 2

Re: Mladinska reprezentanca

Postby škrat » Mon May 14, 2018 7:36

Danes je še zadnja možnost za prijavo! Potem pa začnemo.
škrat
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon May 26, 2008 9:17
Location: Laško
Karma: 2

Re: Mladinska reprezentanca

Postby škrat » Fri Oct 26, 2018 11:50

V aprilu 2018 smo objavili razpis za Mladinsko reprezentanco. Rdeča nit tega je prenašanje znanja na mlajše pilote. Interes za reprezentanco je bil visoko nad pričakovanji (prek 30 prijav!), zato smo vsem prijavljenim ponudili možnost, da se do konca sezone izkažejo in dokažejo, da so vredni naziva mladinskega reprezentanta.

Po koncu sezone v mesecu oktobru smo le izbrali 10 pilotov s katerimi se bomo bolj intenzivno družili v novi sezoni. Z njimi trenirali, skupaj hodili na tekme in jim pomagali z nasveti in številnimi izkušnjami.

Izbrani člani so pokazali ogromno voljo po učenju in možnosti napredovanja, nekateri pa imajo že kar lepe rezultate pa potrebujejo le kakšno usmeritev. Pod vodstvom Dušana Durkoviča imajo mladi talenti že podporo LZS in podjetja Naviter - kolikor sem obveščen, pa so v vrsti tudi druga podjetja, le potrjena še niso. Ekipca je že opravila prve skupne treninge na Gozdu in Ambrožu, baje se majo noro fajn. =D> =D>

Mladi talenti, ki bodo črpali znanje od slovenskih orlov, so:
-Rok Lotrič
-Matic Dejanović
-Peter Kocjan
-Mitja Jančič
-Nick Petrič
-Nejc Okorn
-Jernej Simič
-Miha Vovk
-Tomaž Bavdaž
-Robert Hren

Ostali imajo zopet eno leto časa, da si zaslužijo mesto v mladinski reprezentanci. Pa vso srečo!

Ps: Nekateri so še samski.
škrat
sokol
 
Posts: 116
Joined: Mon May 26, 2008 9:17
Location: Laško
Karma: 2


Return to Splošno (General)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...