Paragliding Slovenia • View topic - Lijak v soboto

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Lijak v soboto

PostPosted: Fri Sep 26, 2008 12:47
by Andrejc
Kaj pravite poznavalci glede na napoved a bo preveč burje ali pa se splača pridet.Hvala za mnenje.

Lijak 27.09.08

PostPosted: Fri Sep 26, 2008 18:01
by pavel
Moje mnenje je sledeče;Napoved je,da bo v soboto burja na primorskem pojenjala.Običajno Bertoncelj vse zamoči,(kot da bi Vipavska dolina bila na luni) če pa slučajno že pride blizu resnice,potem pa ga narava prehiti za približno 8ur.Tako ti povem;Če bo Vipavska dolina v soncu,potem se bo na Lijaku gotovo letelo!Če bo nebo nad dolino posejano z oblaki,( odvisno od njih gostote ali velikosti in položaja) potem se bo še vedno letelo,ampak bo pomembno potegnit v pravem času.
Zgolj moje mnenje!!!Ti pa se odloči kakor bo tebi prau.
P.S.
Klub Kovk ima za jutri napovedano klubsko tekmo in sicer Lijak - Postojna kdo pride prej.A si misliš! Brez zvrhane mere optimizma pač ne bo šlo.
Kake dve leti nazaj,je bila situacija identična.Štartali smo ob 15,00,čez cca 1h in 15min,pa smo bili nad porodnišnico v Postojni na 2600,s tem,da so bile višine za Kovkom +-3000.Živi bili pa videli !!! Lp.

PostPosted: Fri Sep 26, 2008 18:16
by Turčin
Kaj ste pa počeli nad porodnišnico? Al' so štorklje stavkale?

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...