Paragliding Slovenia • View topic - Ta vikend ob Ivarčkerm jezeru

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Ta vikend ob Ivarčkerm jezeru

Tema je namenjena za objavo oziroma najavo leta. Lahko vpišete na kateri štart ste namenjeni in kakšni so predvideni pogoji (vremenski) za letenje na tem štartnem mestu. Dobrodošla je seveda tudi vaša taktika letenja na ta dan.
Lahko tudi povabite druge, da se vam pridružijo na poletu!

Moderators: pgmateja, Ksenijab

Ta vikend ob Ivarčkerm jezeru

Postby rafael » Thu Aug 27, 2009 17:10

Down-Hill Ivarčko in kros kronometer Ivarčko 2009
ter prosto letenje z jadralnimi padali

Obeta se nam zelo pester kolesarski vikend na Ivarčkem jezeru, kjer bo na povsem novi progi potekala četrta tekma pokala Slovenije v spustu. Konkurenca bo močna, saj je prijavljenih poleg slovencev že kar nekaj tujcev iz sosednjih držav. Poleg skokov v vodo, bo v soboto od 10-18. ure potekal kros kronometer za zlato GT-jevo kolo, za katerega se lahko poteguje prav vsak..
Več informacij na : http://www.mtbkoroska.net/dh_ivarcko09.php

Za padalce pa je stvar zanimiva tudi zaradi tega, ker bo za čas treningov in tekmovanja obratovala sedežnica na Ošvenu, takoj ob zgornji postaji je tudi padalsko vzletišče. Cena enkratnega prevoza je 3€, kdor pa želi poleteti večkrat ta vikend, pa je karta za sedežnico na voljo za samo 5€.
Pristanek je na prostoru, kjer se odvijajo tekme v natančnem pristajanju in od tu je do sedežnice le nekaj minut hoje.

Torej, vljudno vabljeni na Ivarčko ta vikend vsi, ki vas zanima vsaj ena od naštetih aktivnosti. Naj dodam samo še to, da je Uršlja gora letos zelo radodarna za padalce in upamo, da bo ta vikend prav tako.

Hrana, pijača in vse ostalo je v lastni režiji, letenje pa na lastno odgovornost.

Vljudno vabljeni

Rafael Kerin
rafael
kavka
 
Posts: 21
Joined: Wed Aug 26, 2009 20:28
Karma: 0

Return to Kam gremo danes/jutri letet

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...