Paragliding Slovenia • View topic - Vaša novica

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Vaša novica

PostPosted: Mon Aug 13, 2007 20:15
by Iv@nl
Vsi člani spletnega portala http://www.paragliding-slovenia.si lahko od zdaj bolj kot kadar koli sodelujete pri ustvarjanju njegove podobe.

Vse kar mislite, da bi utegnilo zanimati bralce spletnega portala http://www.paragliding-slovenia.si lahko napišete v VAŠI NOVICI in z njo opozorite na dogodke ali teme s področja jadralnega letenja.
K tekstu novice lahko dodajate tudi slike, videe (youtube.com) ali linke na druge spletne strani. Po vnosu bodo novico pregledali naši uredniki in jih uvrstili med glavne novice na portalu. Vabljeni k sodelovanju.

S klikom na [ DODAJ NOVICO ] lahko pričnete s pisanjem in objavo vaše novice. Pri oddaji novice pomeni, da ste prebrali pogoje uporabe in se z njimi strinjate .

Pripravili smo vam kratka navodila , ki jih na svoj računalnik lahko pretočite tukaj ali pa si navodila ogledate kar na portalu tukaj . V primeru, da imate še kakšno vprašanje nam pišite na naš e-mail naslov Image

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!

Re: Vaša novica

PostPosted: Mon May 07, 2018 13:52
by Thomy
Prav dosti pa se ne dogaja.
Čez nekaj dni bomo obeležili prvo obletnico zadnje novice na paragliding-slovenia.si. Sicer se tudi ta novica bolj slabo stara, saj je vidna le še ena od slik naših slavnih pikašev.

Re: Vaša novica

PostPosted: Mon Oct 29, 2018 14:30
by SkyHigh
težave so Č-ji za objavnljanje vsebine.
tud če uporabljaš html znake č ali Č ti jih editor prepiše in nisi nč naredu...

utf-8?

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...