Paragliding Slovenia • View topic - PRE- europian championship

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

PRE- europian championship

Forum namenjen samo zmajarjem.

Moderators: MRX, jurijf

PRE- europian championship

Postby MRX » Tue Apr 17, 2007 21:21

Glede na to, da smo se prijavili na tekmovanje v lepem stevilu me zanima kako boste sami urejal zavarovanje proti tretji osebi in zavarovanje za resevanje z gora.
Ugotovil sem, da obstaja moznost s strani DHV cluba, kjer s samim clanstvom pridobis zavarovanje za resevanje s hribov, ki je potrebno za samo udelezbo tekmovanja. Nato pa pri njih dodatno uredis se zavarovanje proti tretji osebi za visino 1.000.000 Evrov skode. Tocnih cen se ne vem, cakam na mail od Regine.

Lep pozdrav
User avatar
MRX
kanja
 
Posts: 284
Joined: Wed Apr 19, 2006 20:07
Location: Tolmin
Karma: 1

Postby MRX » Wed May 16, 2007 16:05

Zavarovanje na samem štartu bo stalo 50 Evrov. Kar se tiče kampiranja pa se mi zdi smiselno, da tisti ki gre ze rezervira svoj prostor pod soncem v Fliegercamp info@fliegercamp.at .

Lep pozdrav[/url]
User avatar
MRX
kanja
 
Posts: 284
Joined: Wed Apr 19, 2006 20:07
Location: Tolmin
Karma: 1


Return to Zmajarski forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...