Paragliding Slovenia • View topic - Paragliding winter cup – ParaSnežinka 2017/18

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Paragliding winter cup – ParaSnežinka 2017/18

Vse vroče debate na preletaških tekmovanjih. Datumi tekmovanj, doživetja, kar vam je bilo še posebej všeč in kar vas je motilo pri organizaciji. Zaželeni tudi opisi posameznih letov: ste veselo prileteli v cilj ali ste scurili?

Moderators: pgtoni, Iv@nl

Re: Paragliding winter cup – ParaSnežinka 2017/18

Postby ducy » Thu Apr 19, 2018 9:09

ParaSnežinka 2017/18 - ANKETA

Lep pozdrav

Zimska liga – aka Snežinka se je (pred 14 dnevi)… sicer iz stališča obiska bolj klavno ... za to sezono zaključila.

Naj se ob tem zahvalim vsem tistim, ki so sodelovali na tekmovanju in na ta način podprli Slovensko tradicijo »zimske lige« - Snežinke.

Za konec bi rad strnil nekaj misli, oz. vas vljudno pozval k manjši anketi, oz. delitvi mnenj, predlogov in graj.
To sezono smo imeli res smolo z vremenom in izbiro dneva… žal je pač tako, da je praktično nemogoče za več dni v naprej ali celo en dan v naprej zagotovo vedet kakšni bodo pogoji.
Kot spremljam/o že leta, je vreme vse bolj muhasto in nepredvidljivo.
Vsi si seveda želimo dobrega letenja, dobrega taska, itd…

Poleg vsega se v Sloveniji soočamo z upadom tekmovalcev na PG sceni, kar si želimo izboljšat.
Tekmovalno letenje, oz. letenje po določeni nalogi ima res poseben čar… seveda ko enkrat dojameš ta »čar tekme«, itd… Vsega se ne da osvojit po enem ali dveh taskih. Tukaj je potrebno malce začetne volje in zagnanosti.
Ali veste, da je večina Slovenskih TOP pilotov začela svojo tekmovalno pot prav na tovrstnih zimskih ligah? To je res najboljša odskočna deska v tekmovalno letenje. Naj omenim, da je zimska liga včasih redno gostila tudi okoli 40 tekmovalcev ali več.
Poleg tega zimska liga oz. letenje po točkah – tasku ni le tekmovanje ampak je nenehno učenje, izboljševanje in nadgrajevanje znanja. (kot vsako letenje na tekmovanju – tasku)

Dober rek ki se pojavlja: »če hočeš letet, pojdi v šolo. Če hočeš dobro letet, pojdi na tekmovanje«.

Torej, na koncu prosim tiste ki ste bili na zimski ligi – Snežinki (in tudi tiste ki niste prišli), če na svoj način opišete videnja, graje, predloge, zakaj niste prišli, zaradi česar bi prišli, itd…

Sam sem že okvirno premislil o določenih spremembah. Ena od teh je, da se bo fiksno črtal december in januar iz koledarja. Začetek zimske lige pa bi se izvedel malce prej, ter s tem izkoristili še ugodne jesenske pogoje.
Mogoče nekaj iztočnic.
(Ob tem pa poskusite že sami pomislit malce širše, ter imeti v mislih da imamo med piloti začetnike in izkušene tekmovalce. Za uspešno izpeljavo pa je potrebno/zaželjeno da imamo vse. Tako se lahko začetniki učijo od izkušenejših, itd… Nekaj bo tudi ugodnosti za začetnike, oz. tiste ki se bodo prvič udeležili Snežinke… itd…)

Ali je sprotno določevanje datumov OK?
Ali je štartnina predraga?
Ali je slabo poskrbljeno za prevoz / pobiranje?
Ali so taski prezahtevni?
Kaj vas moti?
Kaj bi izboljšali?
Kaj bi dodali?
Itd…

Poskusite podati čim več povratnih informacij, da bomo lahko izboljšali sistem ter naredili srečanja zanimiva. Hvala za vašo pomoč

Predloge/graje/komentarje lahko podate tukaj ali pa jih pošljete na: parasnezinka@gmail.com

Hvala za vašo pomoč.

Lep pozdrav.

PS
Lahko pa izpolnite tudi anketo:
https://surveys.enalyzer.com?pid=dpurn6df
exploring the 3rd dimension
User avatar
ducy
jastreb
 
Posts: 327
Joined: Fri Jul 07, 2006 20:19
Karma: 0

Previous

Return to Preleti (Cross Country)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...