Paragliding Slovenia • View topic - Ion 3 vs Tequila 4 vs Epsilon 7

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Ion 3 vs Tequila 4 vs Epsilon 7

Priporočila padal, opis novih in starih modelov. Vas pri posameznem modelu kaj moti ali vam je kaj še posebej všeč? Objave testov jadralnih padal in vse o razvoju novih modelov.

Moderators: pgtoni, Iv@nl

Ion 3 vs Tequila 4 vs Epsilon 7

Postby TimFly » Tue Jul 22, 2014 19:17

Lep pozdrav vsem skupaj. Sem pilot začetnik in bi rad prešel iz starega šolskega padala na nekaj bolj primernega prvim daljšim preletom. Odločam se med omenjenimi modeli, ocenjujem da so primerni za moj nivo. Vse tri nameravam tudi preizkusiti, če mi bo uspelo. Od izkušenih pilotov pa bi rad slišal namige, kaj so tiste posebnosti teh padal (oziroma proizvajalcev), na katere naj bom pozoren oziroma se osredotočim. Seveda so dobrodošli tudi vsi direktni nasveti.

Cene zame so pa približno sledeče v enakem vrstem redu, kot so navedena padala: 2000, 2200, 2400.

Imam 60 kg in dokaj lahko opremo, zato sem se pri vseh modelih odločil za najmanjšo različico padala. Tudi glede tega so dobrodošli komentarji.

Informacije proizvajalcev so take, da je itak njihovo padalo daleč pred vsemi ostalimi, tako da s tem si težko pomagam...

Moja želja je predvsem varno padalo s čim boljšim potencialom za prelete.

Hvala za vse informacije!
TimFly
kavka
 
Posts: 34
Joined: Sun Jan 12, 2014 18:56
Karma: 0

Re: Ion 3 vs Tequila 4 vs Epsilon 7

Postby atasmrk » Wed Jul 23, 2014 9:48

Jaz sem začel na Ion (1 verzija) prav tako na XXS velikosti in sem bil na zgornji meji (80kg), pa se je zelo lepo obnašal.

Zdaj imam pa Ion 3, velikost XS tako da sem malo čez sredino razpona, pa se mi zdi da se prav tako lepo obnaša.
Lahko se tudi dobimo enkrat recimo na Ambrožu in ga posodim za testni let, če ne boš našel primernega XXS padala za test.
atasmrk
kavka
 
Posts: 21
Joined: Fri May 18, 2012 12:00
Karma: 0


Return to Padala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...