Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Novo na portalu   
Brisanje uporabniških racunov s foruma

Pobrisali smo cca. 300 uporabniških racunov z našega foruma.
od urban, Torek, 01 Marec 2011 17:03, Komentarji(0), Preberi vse
RSS

 Danes nam je konèno uspelo sestaviti RSS kanale oziroma žive zaznamke za portal KLL Paragliding Slovenia.
Povezave oziroma za tiste, ki še ne veste kaj so rss kanali navodila, si lahko ogledate in nastavite TUKAJ . Ikonco do RSS kanalov pa najdete tudi v naslovni vrstici ali zraven google iskalnika.
Uvedli pa smo še eno novost za vse, ki bi radi videli najnovejše objave na tem forumu kar preko vaše spletne strani, ter najnovejše novice, ki jih tukaj napišemo. Ta novost bo posebno dobrodošla za tiste klube, ki imajo svoj forum kar tukaj. V tem primeru nam pišite na naš e-mail naslov, da popravimo skripto, ki bo kazala zadnje vpise samo iz vašega foruma.
Navodila za implementacijo zadnjih vpisov na forum in novic najdete TUKAJ .


od Iv@nl, Sreda, 31 Oktober 2007 02:41, Komentarji(0), Preberi vse
Vaša novica

Vsi èlani spletnega portala http://www.paragliding-slovenia.si lahko od zdaj bolj kot kadar koli sodelujete pri ustvarjanju njegove podobe.

Vse kar mislite, da bi utegnilo zanimati bralce spletnega portala http://www.paragliding-slovenia.si lahko napišete v rubriki MOJA NOVICA in z njo opozorite na dogodke ali teme s podroèja jadralnega letenja.
K tekstu novice lahko dodajate tudi slike, videe (youtube.com) ali linke na druge spletne strani. Po vnosu bodo novico pregledali naši uredniki in jih uvrstili med glavne novice na portalu. Vabljeni k sodelovanju.

S klikom na [ DODAJ NOVICO ] lahko priènete s pisanjem in objavo vaše novice. Pri oddaji novice pomeni, da ste prebrali pogoje uporabe in se z njimi strinjate .

Pripravili smo vam kratka navodila , ki jih na svoj raèunalnik lahko pretoèite tukaj ali pa si navodila ogledate kar na portalu tukaj . V primeru, da imate še kakšno vprašanje nam pišite na naš e-mail naslov

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!

Za podporo pa obišèite našega sponzorja:
od Ksenijab, Ponedeljek, 13 Avgust 2007 22:23, Komentarji(0), Preberi vse
Paragliding TV

Spletna stran Ojovolador je pripravila prvo padalsko televizijo na svetu. Ogled je možen tudi preko našega portala s klikom na meni na levi strani tv Paragliding TV . Za gledanje televizije potrebujete Adobe flash player 9 .

TVod Iv@nl, Četrtek, 01 Februar 2007 14:19, Komentarji(1), Preberi vse


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...