Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Prireditve   
Letalski spektakel v Murski Soboti

 Aeroklub Murska sobota letos praznuje 60-letnico svojega delovanja. V znak poèastitve tega posebnega jubileja pripravljajo veliko letalsko prireditev Air Borne 07, ki bo potekala v soboto, 16. junija, in nedeljo, 17. junija, na letališèu v Rakièanu pri Murski Soboti. Prireditev bo obiskovalcem postregla z izjemno bogatim programom, kjer se bodo poleg slovenskih predstavile tudi številne tuje letalske skupine. Organizatorji napovedujejo, da bo prireditev obiskalo èez30.000 gledalcev iz Slovenije in tujine.

Ena najveèjih letalskih prireditev po osamosvojitvi Slovenije pri nas se bo z generalko zaèela že v soboto, 16, junija. V nedeljo, 17. junija pa se bodo na letališèu Rakièan pri Murski Soboti obiskovalcem predstavile tuje letalske eskadrilje iz Španije, Avstrije, Švice, Nemèije, Madžarske in Hrvaške, akrobatske letalske skupine iz Španije, Hrvaške in Srbije, Slovenska vojska z vojaškimi letali, bojnimi helikopterji in ostalo vojaško tehniko, Letalska enota Slovenske policije in poslovna aviacija. Osrednja letalska prireditev v Sloveniji bo k nam pripeljala številna letala in druga zraèna plovila, ki jih je redkokdaj moè videti na enem mestu, hkrati pa si bodo obiskovalci lahko ogledali zraène akrobacije vrhunskih pilotov, ki zasedajo sam svetovni vrh v akrobatskem letenju. Po besedah ministra za obrambo g. Erjavca gre za vrhunsko letalsko prireditev, ki bo poleg atraktivnega letalskega programa prava priložnost za vse, ki si želijo podrobneje spoznati opremo letalstva Slovenske vojske. Prireditev bo organizirana v sklopu festivala Soboški dnevi.

Veè o prireditvi na: http://www.airborne07.com/si
od Iv@nl, Petek, 08 Junij 2007 13:24, Komentarji(0), Preberi vse
3 Strani 1 2 3 


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...