Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Zanimivosti->VFR karta in bilten VFR 2009   
VFR karta in bilten VFR 2009

Spoštovani uporabnik slovenskega zraènega prostora, v podjetju Kontrola zraènega prometa Slovenije, d.o.o. v zadnjih letih opažamo precejšen porast uporabnikov slovenskega zraènega prostora, tako v kontroliranem kot v nekontroliranem delu. S porastom prometa pa žal rastejo tudi incidenti, ki neposredno negativno vplivajo na varnost v zraènem prometu. Incidenti so vse preveèkrat posledica nepoznavanja pravil, po katerih se morajo uporabniki zraènega prostora ravnati brez izjem.
Slovenia control

Da bi izboljšali splošno osvešèenost predvsem pri uporabnikih nekontroliranega dela slovenskega zraènega prostora (G prostor), smo lani imetnikom veljavnih licenc za pilota katerekoli kategorije brezplaèno razdelili okoli 600 kompletov VFR-GPS karte in VFR Biltena. Odziv pilotov je bil pozitiven, zato smo se odloèili akcijo letos ponoviti.

Komplet lahko naroèite tako, da nam izpolnjeno naroèilnico (priloga, dobite pa jo lahko tudi v pisarni AIP ali na naši spletni strani) posredujete na enega od naših naslovov:

Kontrola zraènega prometa Slovenije, d.o.o.
AIP
Kotnikova 19a
1000 Ljubljana

po elektronski pošti  vfr@sloveniacontrol.si

ali po faksu         01 47 34 751

VFR karta in bilten sta letos brezplaèna za vse z veljavno licenco pilota katere koli kategorije. Ostali pa lahko VFR karto in bilten kupijo za skupno 10,75 EUR.

Varno po slovenskem nebu.Pa se povezava na naroèilnico.
od igorer, Torek, 09 Junij 2009 22:23, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...