Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Prireditve->Wings for life world run   
Wings for life world run
Wings for life world runDobrodosli na prvem simultanem teku, ki bo hkrati potekal na vec kot 40 lokacijah po vsem svetu - in dobrodosli v Ljubljani! Majhna, a kulturno izredno bogata prestolnica vedno znova ocara s svojimi tlakovanimi ulicami v starem mestnem jedru, arhitekturnimi mojstrovinami Jozeta Plecnika, osupljivim pogledom s srednjeveskega gradu, zelenim Tivolskim parkom in turkizno zeleno Ljubljanico, prepleteno s stevilnimi mostovi. Najbolj znani so Tromostovje, cevljarski most in Zmajski most.
Kdove, morda vas bo med pohajkovanjem v spokojnem nedeljskem jutru ravno eden od njih pripeljal do Kongresnega trga, kjer se bo 4. maja 2014 pricelo tekmovanje Wings for Life World Run.


Pridite in tecite za tiste, ki tega ne morejo, ter s tem podprite fundacijo Wings for Life!


CETUDI NISMO TEKACI PO DUSI, LAHKO TECEMO IN POMAGAMO. POMAGAJMO SKUPAJ !od igorer, Torek, 21 Januar 2014 15:05, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...