Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja->Kontrolor letenja   
Kontrolor letenja


Kontrola zracnega prometa Slovenije, d.o.o., Zgornji Brnik 130n, 4210 Brnik - Aerodrom objavlja vec prostih delovnih mest:kontrolor zracnega prometa - zacetnik m/z


Pogoji za zasedbo:  • V. stopnja izobrazbe,

  • aktivno znanje angleskega jezika,

  • znanje uporabe racunalnika.


Od kandidatov se pricakuje:  • samozaupanje (custvena stabilnost),

  • psihofizicna stabilnost,

  • sposobnost hitrega ucenja in odlocanja,

  • nekaznovanost,

  • zdravstvena sposobnost v skladu s Pravilnikom o licenci kontrolorja zracnega prometa (Uradni list RS, št. 7/09).


Kandidati, ki bodo izbrani na podlagi analize vlog, bodo vabljeni na opravljanje testa ustreznosti za ta poklic FEAST, ki bo potekal v angleskem jeziku, testiranje psihofizicnih sposobnosti ter zdravniski pregled. Testiranja kandidatov se bodo izvajala v oktobru 2014.


Z izbranimi kandidati bo pogodba o zaposlitvi sklenjena za dolocen cas 18 mesecev, to je za cas usposabljanja za pridobitev ustreznega dovoljenja za delo. Predvidoma bodo pogodbe o zaposlitvi sklenjene v januarju 2015. Po pridobitvi ustreznega dovoljenja za delo bomo pogodbe o zaposlitvi sklenili za nedolocen cas. Prosta delovna mesta se nahajajo na sedezu podjetja na Zgornjem Brniku ter enotah v Mariboru in Portorozu.


Kandidati naj svoje vloge z zivljenjepisom, dokazilom o izobrazbi ter potrdilom o nekaznovanosti, ki ne sme biti starejse od 30 dni, posljejo najkasneje do 14.9.2014 na elektronski naslov: zaposlitev@sloveniacontrol.si ali postni naslov: Kontrola zracnega prometa Slovenije, d.o.o., Zgornji Brnik 130n, 4210 Brnik - Aerodrom.

od igorer, Četrtek, 11 September 2014 18:12, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...